Citaten samenwerken xl spreuk my style. Rumag kvg t teksten citaten en grappig. Te grappig great sayings uitspraken pinterest. Beste ideeën over grappige ouder citaten op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over grappige keuken citaten op pinterest. Spreuken opa en oma xl belbin. Rumag kvg t teksten citaten en grappig. Grappig dat mensen beledigd zijn wanneer je ze zo. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Spreuk vriendschap vrienden zijn als sterren hét. Inademen uitademen inslapen uitslapen grappig humor. Pin van ༺ღ aηιтα ღ༻ op lιfє lσνє lαυgн. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Beste ideeën over grappige citaten school op.

Sebastian koyan sözler quotes messages en poems. Pin van cindy schellemans op moehahaaaa pinterest. Grappige afbeeldingen cartoons en stripfiguren. Grappige citaten over grappen. Citaten samenwerken xl spreuk my style. Adhd rumag tegeltjes wijsheid. Grappig chocoladegeld smelt ook als sneeuw voor de zon. Vrouwen humor grappige plaatjes vrouw. Pin van nina op rumag vesar boeff darum grappig. Als je het woord moeilijk weg laat zal zien dat. Grappig geld citaten op pinterest slechte.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.