Euh jaahh en dat zonder mijn toestemming grappig. Meer dan grappige citaten over werk op pinterest. Grappige citaten over grappen. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Spreuken opa en oma xl belbin. Bol ouder worden is niet zo erg als je denkt aan. Grappige bruiloft teksten bw belbin. Beste ideeën over grappige citaten school op. Pin van leen de bodt op citaten pinterest teksten. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. I m so done with the internet 😂 h humor pinterest. Te grappig citaten pinterest carnavales.

Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Meer dan chocolade citaten op pinterest. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Pin van erna tuenter op teksten pinterest grappig en. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.