Beste afbeeldingen van yoga kaartjes coaching. Books are yoga for the mind fridge magnet. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Citaat mindfulness is een levenslange reis over pad. Spreuk niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als. Reis van je leven mooie teksten vlinders meditatie en. Just breathe quotes over de ademhaling happy with yoga. Beste ideeën over aanmoediging op pinterest. Beste ideeën over aanmoediging op pinterest. Mindfulness mooie teksten pinterest. Quote mindful leven tijd nemen voor jezelf is een keuze. Yoga birthday google zoeken hieper de piep pinterest. Beste ideeën over aanmoediging op pinterest. Beste ideeën over yoga inspirerende citaten op. Eps sport figurines d acrogym pyramides à ada.

Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Inspirational yoga quotes the little pine. Beste ideeën over yoga inspirerende citaten op. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Best funny yoga quotes ideas on pinterest. Namaste bed quotes citaat quoteoftheday hart ziel. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over meditatie citaten op pinterest. Mindfulness quotes die je leven kunnen veranderen. Yoga inspiration mantra w o r d s quotes. Het leven wordt een stuk lichter als je beseft dat jouw. Beste ideeën over yoga inspirerende citaten op. Citaten lovelicious. Untitled citaten innerlijke rust en persoonlijke groei.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.