Inspirerend citaten shakespeare love vierkante magneet. William sadgarden citaten pagina pot. The ignited books citaten shakespeare. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Calendar desktop wallpaper september mac funamizu. William shakespeare citaten pot van. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Shakespeare quotes pinterest citaten. Galería de imágenes fondos paisajes d. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Inspirerend citaten shakespeare love vierkante magneet. The chronicles of shakespeare romeo juliet. Computer finds lost shakespeare play.

Shakespeare using laptop stock photography image. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Nat l poetry month shakespearean desktop wallpapers. Beste ideeën over shakespeare liefde op pinterest. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. The time life works of shakespeare pc cd resource ebay. The chronicles of shakespeare romeo juliet collection. The chronicles of shakespeare romeo juliet gt ipad. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.