Beste ideeën over worden citaten op pinterest. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Beste citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Spreuken citaten en quotes over spel spelen.

Grappige citaten over grappen. Citaten over loslaten. Laat gaan wat was accepteer is en omarm komt. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Mooie spreuken pinterest. Weet jij een mooi citaat over progressie. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Citaten mijn gedichten. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)