Beste eerlijkheid citaten op pinterest leugens. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste eerlijkheid citaten op pinterest de waarheid. Meer dan eerlijkheid citaten op pinterest eerlijk. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Favoriete spreuken over eerlijkheid fi belbin. Beste eerlijkheid citaten op pinterest de waarheid. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste eerlijkheid citaten op pinterest de waarheid.

Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Spreuken over vertrouwen sh belbin. Beste eerlijkheid citaten op pinterest leugens. Beste eerlijk zijn citaten op pinterest nep mensen. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Meer dan eerlijkheid citaten op pinterest. Het geheim van eerlijk verkopen mega cindy. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Jezus en maria groep eerlijkheid leugen. Beste eerlijkheid citaten op pinterest leugens. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Spreuken over eerlijkheid bj aboriginaltourismontario.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.