Wie is de grootste limburgse sporter van het moment. Groenen niet te laat gemaakt wel. Ann simons en andere bekende sporters roepen op om te. Het zijn de spelen van nederlandse vrouw olympische. Dafne tom en alle anderen deze nederlandse sporters gaan. Wist je dit deze bekende sporters zijn geboren in delft. Van deze bekende sporters namen we in afscheid het. Bekende sporter boeken artiestenbureau. Sporters die kanker overwonnen en keihard terugkwamen. Wist je dit deze bekende sporters komen uit apeldoorn. Sporters maken zich op voor verkiezingen bij sportgala. Syrische scheidsrechter op vlaamse velden muhammad. Acht bekende sporters in expeditie poolcirkel nu het. Dit zijn de nederlandse sporters met hoogste. Dit zijn de best verdienende sporters ter wereld quote.

Heel holland lakt voor ongeneeslijk zieke tijn · linda. Schumi en graf beste duitse sporters aller tijden. Deze belgische sportfiguren zijn de populairste van. Bekende sporters sportklimaat in lelystad. Tophonkballer alex rodriguez bekende dopinggebruik nu. Sexiest male gymnasts of all time. Quot van gaal keek alsof hij iets walgelijks onder de neus. Wist je dit deze bekende sporters komen uit apeldoorn. Deze bekende sporters komen uit deventer pagina van. Gaaf deze bekende sporters zijn geboren in tilburg.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)