Herfst het stoerste blaadje valt pas in maart van de boom. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Pin spreuken over herfst citaten uitspraken gezegden. Citaten herfst gratis winter pot van pin. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest giving. Best images about spreuken on pinterest texts. Hadden we ruzie blies de herfstwind die eikel toch weer in. Lang leve de lente leuke mooie teksten pinterest. Meer dan herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. De leukste weekendbreak bestemmingen in herfst it s. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest.

Herfst wat een prachtige tijd loesje. Spreuk de herfst draagt meer goud in hand dan al. Sterk zijn teksten spreuken citaten en. Herfst spreekwoorden en citaten. Engels thema herfst kleuteruniversiteit. Herfst wat heb je te koop pinterest. Herfst gedichten toon hermans oa belbin. Waarom ik zoveel zin heb in de herfst kelly caresse. Citaten over herfst aforismen citeert de grote. Meer dan herfst citaten op pinterest. A betekenis zomer handletteren pinterest bullet. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Gedichten paula hagenaars mijn fotogedichten pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Ik ben de herfst gedichten gezegden en citaten.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)