Bol citaten van poeh en zijn vrienden a milne. Bol inspirerende business citaten. Beste ideeën over auteur citaten op pinterest. Citaten over boeken aforismen citeert de grote. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over boek citaten op pinterest boeken. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Marten toonder boeken over. Bol wijs boeken. Citaten van een roofdier anouk smies boeken. Beste ideeën over kinderboeken op pinterest kinderen. Prisma van de latijnse citaten en gezegden g j m. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en.

Gustav meyrink citaten uit zijn romans spirituele teksten. Quote van de week tekstbureau ginneken. Pareltjes puur citaten van puriteinen boeken kameel. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Uitspraken van lewis over kwetsbaarheid teksten. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Met de franse slag katie fforde twee zusjes erven een. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. De leeskring leest ‘nachttrein naar lissabon. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Bol citaten van voorzitter mao tsetoeng zedong. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Citaten van poeh en zijn vrienden a milne boeken.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.