Bol als je te vroeg klaarkomt moet wat later. Uit je hard mooie teksten en uitspraken pinterest. Citaten van een roofdier anouk smies boeken. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Beste boek citaten op pinterest over lezen. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Bol citaten aforismen cees buddingh. Met de franse slag katie fforde twee zusjes erven een. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Prisma van de latijnse citaten en gezegden g j m. Pareltjes puur citaten van puriteinen boeken kameel. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Beste ideeën over kinderboeken op pinterest kinderen. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Citaten boeken lachen quote van de week.

Bol citaten van voorzitter mao tsetoeng zedong. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Engelse teksten quotes of the day. Bol inspirerende business citaten. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Citaten van poeh en zijn vrienden a milne boeken. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. De leeskring leest ‘nachttrein naar lissabon. Quote van de week ik haat boeken tekstbureau ginneken. Citaten over boeken aforismen citeert de grote. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Luther m zijn mooiste citaten van der wal boeken. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)