Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Mijn zoon mooie spreuken pinterest. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Laat gaan wat was accepteer is en omarm komt. Jasmine quotes pinterest teksten citaten en spreuken. Pin van brigitte op nederlandse spreuken pinterest. Beste ideeën over vader zoon citaten op pinterest. De citaat en mooie spreuken quotes citaten tattoo. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Spreuken citaten en quotes over spel spelen.

I love you more than words my heart can. Pin van margaret de bruijn op teksten pinterest. Jouw liedje claudia de breij leuke letters pinterest. Teleurstellingen lines motto s and quotes pinterest. Pin van anita vos op mooie teksten pinterest. Beste ideeën over vader zoon citaten op pinterest. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Mumford and sons after the storm quote wall pinterest. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Sef quotes mooie teksten pinterest spreuken. Beste ideeën over worden citaten op pinterest. Voor mijn prachtige zoon borden pinterest teksten.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.