Mooie teksten beautiful quotes lyrics gedichten. Citaten zonen beste ideeën over zoon op pinterest. Citaten sport zone beroemde over wintersport. Zieer grappige plaatjes foto s. Citaten sport zone beroemde over wintersport. Prachtig gedicht over het missen van een geliefde. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Mother daughter moeder en dochter pinterest. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. For my sons david austin i swear that couldn t love. Mijn zoon ik ken de blikken in je ogen google zoeken. Citaten zonen beste ideeën over zoon op pinterest. Mooie spreuken pinterest. Moeders ik hou van je teksten pinterest mamá. Citaten sport zone beroemde over wintersport.

Mooi gedicht om mee te werken rond de periode van. Gedicht gedichten mother quotes i love my daughter en mom. Citaten zonen beste ideeën over zoon op pinterest. Beste afbeeldingen van imikimi animals dieren. Pin van orcilia op citaten sad poems mother child en. Citaten zonen beste ideeën over zoon op pinterest. Citaten sport zone beroemde over wintersport. Citaten sport zone beroemde over wintersport. Citaten zonen beste ideeën over zoon op pinterest. Gave tekst even verzinnen hoe ik hem precies wil hebben. Beste ideeën over vader zoon citaten op pinterest. Citaten sport zone beroemde over wintersport. Lees gedichten over rouw en verlies kaart pinterest. Citaten sport zone beroemde over wintersport. Spreuken en gedichten quotes of the day.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]