Beste ideeën over strijd tegen kanker citaten alleen. Geuren in afbeeldingen kimnijman dd s we. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. De leukste weekendbreak bestemmingen in herfst it s. Pin van gw s op gedichten en spreuken poems quotes. Grappige uitspraken over de herfst. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Herfst spreekwoorden en citaten. Waarom ik zoveel zin heb in de herfst kelly caresse. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Citaten herfst gratis winter pot van pin. Herfst gedichten toon hermans oa belbin. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Meer dan herfst citaten op pinterest.

Best images about loesje on pinterest see ideas. Herfst quotes pinterest zoeken en google. Dag zomer hallo herfst planetfem what women want. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest giving. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Meer dan herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Als je in het bos de stilte om heen kan voelen. Jalien cozy living herfst op maandag. Winter citaten pot van.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.