Leerzame quotes cultuurmarketing. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. De kunst van het weten is wat te negeren hét. Citaten kunst terbaru pin van k freek op feminist. Pin van ༺ღ aηιтα ღ༻ op Ɗυтcнуѕ ° ´¨` ღ pinterest. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Pin van esmée op quotes. Beste ideeën over weekend citaten op pinterest. Citaten en spreuken over kunst. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Gedichten paula hagenaars vrijheid en geluk in je leven. Pin van monique zuuring op quotes pinterest mooie. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Hou van je tot de maan en terug muur kunst citaten.

Beste citaten op canvas pinterest ideeën. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Sterkte voor de ziekenhuis dieet güzel sözler. Pin van nancy cartuyvels op handlettering caligrafía. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Nooit meer hier maar altijd bij ons kaarten pinterest. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Beste citaten op canvas pinterest ideeën. Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder. Quotes over de kunst van het ouder worden citaten.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.