Hou van je tot de maan en terug muur kunst citaten. Pin van esmée op quotes. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Citaten en spreuken over kunst. Pin van nancy cartuyvels op handlettering caligrafía. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Beste citaten op canvas pinterest ideeën. Beste citaten op canvas pinterest ideeën. Citaten kunst terbaru pin van k freek op feminist. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Beste ideeën over weekend citaten op pinterest. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder.

Quotes over de kunst van het ouder worden citaten. Pin van ༺ღ aηιтα ღ༻ op Ɗυтcнуѕ ° ´¨` ღ pinterest. Leerzame quotes cultuurmarketing. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Gedichten paula hagenaars vrijheid en geluk in je leven. De kunst van het weten is wat te negeren hét. Sterkte voor de ziekenhuis dieet güzel sözler. Nooit meer hier maar altijd bij ons kaarten pinterest. Pin van monique zuuring op quotes pinterest mooie. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.