Beste ideeën over keuken citaten op pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. De kunst van het weten is wat te negeren hét. Beste citaten op canvas pinterest kunst. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Beste grappige badkamer citaten op pinterest. Beste ideeën over citaat posters op pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Beste ideeën over kunst muziek op pinterest citaten. De beste afbeeldingen over ouder worden op pinterest. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Johann wolfgang von goethe origineel keine kunst ist s. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en.

Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Beste ideeën over thee illustratie op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over citaat posters op pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Luster. Forget me not randomness pinterest kunst citaten en. Beste ideeën over perspectief op pinterest denk. Beste ideeën over keuken citaten op pinterest. Pin van k freek op feminist equality pinterest leuke.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.