Beste ideeën over leraar citaten op pinterest. Meer dan engelse citaten op pinterest. Beste ideeën over zussen op pinterest waargebeurde. Genoeg wijze spreuken over het leven ru belbin. Beste afbeeldingen van tekst citaten typografie en. Spreuken engels google zoeken mooie teksten. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Beste ideeën over haat citaten op pinterest poe. Citaten christophe engels. Engelse teksten quotes of the day. Meer dan afbeeldingen over quotes op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over engel citaten op pinterest. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat.

Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste ideeën over pijn citaten op pinterest. Beste ideeën over handbelettering op pinterest. Beste ideeën over koude citaten op pinterest. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams. Pin van marjolein boon op mooie quotes engels pinterest. Vertrouw op citaten pot van. Teksten engels life google zoeken mooie. Verbroken vriendschap spreuken google zoeken citaten. Plaatjes spreuken quotes memes mooie en wijze. Beste ideeën over dankbaarheid op pinterest gelukkig. Beste ideeën over engel citaten op pinterest. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Beste ideeën over hemel citaten op pinterest lopen.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)