Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over slaap lekker op pinterest neon. Is niet arm die weinig citaten pot van. Citaten van de dag roger hodenius haalt gigi ravelli. Citaten over toekomst aforismen citeert de grote. Jacques c bloem citaten aforismen citeert de grote. Citaat bij kalm weer kan iedereen stuurman zijn. Citaat spreuk als we niet weten naar welke haven. Henry kissinger bron the new york times oktober. Om uitgesproken te citaten pot van. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste engelse citaten op pinterest over lezen. Leukste schoonzoon spreuken pinterest citaten. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten.

Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Citaten. Beste ideeën over plato citaten op pinterest. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Te vergissen citaten pot van. Seneca arm is niet hij die weinig bezit maar. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.