Citaten mijn gedichten. Citaten hoop house construction plans. Handlettering hoop is een lichtje in je hart dat vandaag. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Citaten hoop united over het leven de is en. Solitude citaten over hoop en vertrouwen. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Meer dan citaten over hoop op pinterest. De beste quotes die je hoop geven hét zingevingsplatform. Citaten van hoop beste ideeën over op. Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest. Hoop is een lichtje in je hart quote hope. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Best images about hoop on pinterest beautiful hold.

Pin van wie troost mij forum op troostende woorden. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Vrij van hoop en angst leeft liefde in zuiver zijn my. Isocrates citaten aforismen citeert de grote gedachten. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten. Pin van monique staal op quotes spreuken happy. Bol quotes citaten wijsheden en spreuken. Goede doelen dat zegt een hoop over de overige. Tegelspreuken maken genereer uw eigen tegel met. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste afbeeldingen van one little word hope.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.