Gedichten paula hagenaars mijn fotogedichten pinterest. Quotes just be you. Jij bent de schepper van je eigen leven maar ook. Het leven is als de zee altijd in beweging zachte. Citaten en wijze woorden uit de islam piccss pinterest. Beste ideeën over zee citaten op pinterest oceaan. Johannes kepler citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over zee citaten op pinterest oceaan. Gedichten paula hagenaars mooie teksten en uitspraken. Beste ideeën over zee citaten op pinterest oceaan. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Over mij marieke op het strand. Judith herzberg de zee plint poëziekaart gedichten en. Citaten over de zee varia spreuken gebuurtekringvzw. Beste ideeën over strand gezegden op pinterest.

Beste zand citaten op pinterest wandelen. Beste ideeën over zee citaten op pinterest oceaan. Beste ideeën over zee citaten op pinterest oceaan. Meer dan strand gezegden op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Mapje de zee kun je horen poëziekaarten van plint. De zee toon hermans mooie gedichten pinterest. De zee toon hermans coaching van ellen. Wenskaart ` de zee van geluk ikke. Citaten over de zee varia spreuken gebuurtekringvzw. Strandwandeling zon zee geluk nicolasina clement. Gedichten paula hagenaars mijn fotogedichten pinterest. Michel foucault de mens zal verdwijnen als een gezicht in. Top gedicht pensioen toon hermans as. De zee teksten en spreuken pinterest het strand.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.