Wielrennen volgens koot en bie fiets race mtb. Fok nieuws typetjes koot en bie in haagse straatnamen. Van kooten en de bie lanceren eigen videokanaal nu het. Kruidenvrouwtje van kooten en de bie youtube. Best images about tv en radio van toen on pinterest. Van kooten en de bie citaten aforismen citeert grote. Van kooten en de bie nu op youtube tallsay. Bergen evans citaten aforismen citeert de grote. De datingshow van kooten en bie youtube. Escapisme aicha qandisha. Moeder en zoon zoeken een partner voor frank van kooten. Zien dit weekend de coen brothers van kooten en bie. Van kooten en de bie een nieuw criterium voor humor vn. Infostress van kooten en de bie youtube. De bladblowers van kooten en bie youtube.

Wim de bie wikipedia. Kees van kooten signeert speciale lp in overvolle paagman. Van kooten en de bie alias vaganten carnavalscoïtus. Hilarische filmpjes van kooten en de bie indebuurt. Van kooten en de bie nu op youtube tallsay. Dirk moet gedotterd worden van kooten en de bie youtube. Haagse wethouder wil straten vernoemd naar typetjes van. Van kooten de bie vieze man daar liggen er twee. Koot bie de clicheemannetjes gesprekken aan het. Het is maar om te lachen de standaard. Van kooten en de bie wikipedia. Koot en bie carla frank van putten auto. De eenbenige schaatser van kooten en bie youtube. Gay games van kooten en de bie youtube. Best images about van kooten en de bie on pinterest.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: