Beste ideeën over kinderboeken op pinterest kinderen. Beste ideeën over kinderboeken op pinterest kinderen. Citaten over loslaten. Tijdloze citaten uit de mooiste kinderboeken. Citaten uit engels pippi langkous spreuken quotes studio. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Huis citaten op pinterest bibliotheek. De zestien korte citaten uit in dagelijkse e mails van. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Citaten uit de donkere kamer van damokles top beste. De beste en mooiste kinderboeken van trouw. Woorden van belofte citaten uit de bijbel met prachtige. Tijdloze citaten uit de mooiste kinderboeken. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige.

Citaten uit het boek der natuur klaas van berkel isbn. Beste worden citaten op pinterest het verouderen. Citaten uit engels pippi langkous spreuken quotes studio. Citaten uit de kleine prins beste ideeën over. Beste ideeën over kinderboeken op pinterest kinderen. Quote volg altijd je gevoel oprah hét. De belangrijkste lessen uit kinderboeken cjp. Bol bekende citaten uit het dagelijks taalgebruik. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam qoran verandert. Meer dan citaten uit liedjes op pinterest. Citaten over uitvindingen leef nu spreuken pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam teksten. Citaten uit de kleine prins beste ideeën over. Dubbeltik als je het kan lezen rumag spreuken.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.