Kinderboeken met nogal dubieuze titels life upcoming. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Beste ideeën over kinderboeken op pinterest kinderen. Top klassieke kinderboeken boeken. Citaten uit het boek der natuur klaas van berkel isbn. Citaten over uitvindingen leef nu spreuken pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam qoran verandert. Tijdloze citaten uit de mooiste kinderboeken. Meer dan citaten uit liedjes op pinterest. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Meer dan citaten uit liedjes op pinterest. Bol bekende citaten uit het dagelijks taalgebruik. Citaten en wijze woorden uit de islam teksten. Top roald dahl kinderboeken alletop lijstjes. De belangrijkste lessen uit kinderboeken cjp.

Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Citaten uit engels pippi langkous spreuken quotes studio. De beste en mooiste kinderboeken van trouw. Citaten uit de kleine prins beste ideeën over. Beste worden citaten op pinterest het verouderen. De zestien korte citaten uit in dagelijkse e mails van. Huis citaten op pinterest bibliotheek. Citaten over loslaten. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Tijdloze citaten uit de mooiste kinderboeken. Powerpoints rian. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Beste ideeën over kinderboeken op pinterest kinderen. Gerd de ley citaten aforismen citeert grote. Citaten uit de kleine prins beste ideeën over.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.