Dinsdagwijsheid inspirerende citaten de wereld van kaat. Spreuken over vertrouwen sh belbin. Meer dan kanker citaten op pinterest sterrenbeeld. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Loesje google zoeken citaten pinterest. Handelaar die geheime citaten zoeken stock afbeelding. Welkom bij de kleuters google zoeken spreuken. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Nederlandse citaten pinterest google zoeken quotes. Beste ideeën over belofte citaten op pinterest. Citaten zijn als sprookjes. Meer dan afbeeldingen over quotes op pinterest. Spreuken engels google zoeken mooie teksten. Beste ideeën over mensen negeren citaten op pinterest. Beste afbeeldingen over rumag spreuken op pinterest.

Beste ideeën over spiegel citaten op pinterest. Beste ideeën over opbeurende citaten op pinterest. Beste ideeën over verdrietig leven citaten op. Verbroken vriendschap spreuken google zoeken citaten. Beste ideeën over zussen op pinterest waargebeurde. Citaten zoeken op trefwoord. Bijna kamp citaten google zoeken quotes pinterest. Beste ideeën over belofte citaten op pinterest. Best drie woorden citaten op pinterest get a life. Citaten over eerlijkheid google zoeken eerlijk.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]