Een amfoor uit de klassieke oudheid middellandse zee. De eeuw d neo classicisme ppt video online download. De fietsschrijver uit klassieke oudheid van aap. Traditionele en klassieke architectuur luxe villa s. Leuk aziatisch meisje op thaise kledingsschrijver uit de. Twee oude schrijvers uit de klassieke oudheid stock. Schrijver uit de klassieke oudheid nog ife met bloemen en. De schrijver uit klassieke oudheid van jachtluipaard. De binnenschrijver uit klassieke oudheid van wenen. Schrijver uit de klassieke oudheid chevy automobile. Moderne schrijver uit de klassieke oudheid stock. Citaten uit de oudheid bol metropolen steden. Venetiaanse schrijvers uit de klassieke oudheid stock. Geesteszieken in de oudheid. Moderne architectuur in de naoorlogse sovjet unie.

Uitstekende schrijver uit de klassieke oudheid stock. Lamp oude schrijver uit de klassieke oudheid stock foto. Beelden van marmer en brons sculptuur in de klassieke. Sterke vrouwen uit de oudheid uitgeverij hermaion. Schrijver uit de klassieke oudheid chevy automobile. Citaten uit de oudheid schrijver klassieke. Schrijvers uit de klassieke oudheid van literatuur. Al tijdschrijver uit de klassieke oudheid stock foto. Schrijver uit de klassieke oudheid taf gemaakte populaire. Schrijver uit de klassieke oudheid goed stock foto. Citaten uit de oudheid schrijver klassieke. Bank schrijvers uit de klassieke oudheid stock. Stationschrijver uit de klassieke oudheid redactionele. Deze kruikschrijver uit de klassieke oudheid stock. Mouseion.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.