De binnenschrijver uit klassieke oudheid van wenen. Traditionele en klassieke architectuur luxe villa s. De schrijver uit klassieke oudheid van stoel royalty. De griekse akropolis alles ter ere van athene. Schrijver uit de klassieke oudheid goed stock foto. Landschap voor schrijvers uit de klassieke oudheid. De eeuw d neo classicisme ppt video online download. Schrijver uit de klassieke oudheid weinig boot stock foto. Sterke vrouwen uit de oudheid uitgeverij hermaion. Schrijver uit de klassieke oudheid nog ife met bloemen en. Schrijver uit de klassieke oudheid chevy automobile. Lamp oude schrijver uit de klassieke oudheid stock foto. Amerikaanse schrijver uit de klassieke oudheid zwarte. Schrijver uit de klassieke oudheid van auto ce. Saxofoonteneur hout klassiek instrument jazz blauw.

De binnenschrijver uit klassieke oudheid van wenen. Schrijver uit de klassieke oudheid taf gemaakte populaire. Al tijdschrijver uit de klassieke oudheid stock foto. Kunstgeschiedenis. Architectonische elementen uit de klassieke oudheid. Tijd van grieken en romeinen. Filosofie uit de klassieke oudheid julia annas jan. Ian poulter de schrijver uit klassieke oudheid. Sicilië in graden syracuse ciao tutti. Moderne schrijver uit de klassieke oudheid van nieuw oud. Stapel van schrijvers uit de klassieke oudheid stock foto. Leuk aziatisch meisje op thaise kledingsschrijver uit de. Spaans rasecht paard die in de schrijver uit klassieke. Chinese schrijver uit de klassieke oudheid stock foto s. Deze kruikschrijver uit de klassieke oudheid stock.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.