Citaten appevent als je voor apps bent. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Laura denkt citaten. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. De zee teksten en spreuken pinterest het strand. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Leven met sjogren view topic tegeltjes wijsheid. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Citaten mijn gedichten. Mooie spreuken pinterest. Quotes voor een positief zelfbeeld project. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Citaten en wijze woorden uit de islam piccss pinterest. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching.

Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Beste ideeën over worden citaten op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Citaten over loslaten. Beste citaten over familie op pinterest gelukkig. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.