Mooie spreuken pinterest. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Beste ideeën over worden citaten op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Quotes voor een positief zelfbeeld project. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Laura denkt citaten. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Citaten en wijze woorden uit de islam piccss pinterest. De zee teksten en spreuken pinterest het strand. Leven met sjogren view topic tegeltjes wijsheid. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Citaten mijn gedichten.

Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Beste citaten over familie op pinterest gelukkig. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Citaten over loslaten. Citaten appevent als je voor apps bent. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.