Beste ideeën over denk positief citaten op pinterest. Beste ideeën over hard werken citaten op pinterest. Best images about alle ja duh quotes on. Broer xx spreuken pinterest citaten en. Beste ideeën over kind verlies op pinterest engel. Beste ideeën over wijsheid op pinterest citaten. Images about contentmarketing citaten quotes. Meer dan geduld citaten op pinterest. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest zand. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. Favoriete spreuken over eerlijkheid fi belbin. Afbeeldingsresultaat voor tekst trots op je dochter. Lieve teksten huwelijk paulaclaudiakeren site. Beste ideeën over motivatie op pinterest motiverende. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer.

Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over levensmotto op pinterest gelukkig. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Beste ideeën over grappige citaten het weekend op. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over bibliotheek citaten op pinterest. Beste ideeën over verjaardag citaten op pinterest. Beste ideeën over teambuilding citaten op pinterest.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.