De citate inspiraționale care ți vor da putere în cele. Citate fotograf borcanul cu. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate de călătorie. Citate fotograf borcanul cu. Citate despre fotografie. Citate fotografie îngălbenită borcanul cu. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Pin adăugat de nguyễn thiên băng hàn pe aethestetic purple.

Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate fotograf borcanul cu. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Dintre cele mai bune imagini din articole pe pinterest. Citate despre fotografie.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)