Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Marten toonder boeken over. Citaten en gezegden boeken. Quote van de week ik haat boeken tekstbureau ginneken. Verslind boeken niet de schrijvers loesje. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Bol citaten van poeh en zijn vrienden a milne. Bol inspirerende business citaten. Bol de beste citaten voor uw scrapbook en. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau.

Citaten waters boeken neuken quote van de week. Mijn favoriete boeken boekrecensie trotsemoeders. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Beste boek citaten op pinterest over lezen. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Best citaten over boeken images on pinterest magic. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Quote van de week tekstbureau ginneken. Citaten over boeken aforismen citeert de grote. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Vivians vocabulaire de mooiste citaten over lezen en. Beste ideeën over kinderboeken op pinterest kinderen. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Bol citaten aforismen cees buddingh.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.