Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Citaten waters boeken neuken quote van de week. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Bol wijs boeken. Bol wijsheden voor een gelukkig leven. Quote van de week tekstbureau ginneken. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Bol citaten van poeh en zijn vrienden a milne. Quot lezen is dromen met je ogen open boekspiratie. Engelse teksten quotes of the day. Beste ideeën over bibliotheek citaten op pinterest. Citaten over boeken aforismen citeert de grote. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Bol inspirerende business citaten.

Bol citaten aforismen cees buddingh. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Beste boek citaten op pinterest over lezen. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Verslind boeken niet de schrijvers loesje. Quote van de week tekstbureau ginneken. Quote van de week ik haat boeken tekstbureau ginneken. De leeskring leest ‘nachttrein naar lissabon. Beste ideeën over boek citaten op pinterest boeken. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.