Beste ideeën over verdrietig leven citaten op. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Citaten over poëzie aforismen citeert de grote. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Citaten over de lente door william shakespeare stock. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Beste ideeën over worden citaten op pinterest. Mooie spreuken pinterest. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Beste citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Citaten en wijze woorden uit de islam piccss pinterest.

Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Meer dan afbeeldingen over spreuken geluk geven op. Solitude citaten over de stilte. Spirituele spreuken en citaten teksten. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Citaten over vrede en wereldburgerschap. Rumag pinterest teksten spreuken en citaten. Citaten over bomen beverboomzorg. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Toon hermans leven pinterest. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Citaten over het leven de hoop is en.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]