Schattig grappige teksten pinterest grappig liefde. Ook leeftijd verbindt mensen… knesselaars nieuws. Leuke verjaardagskaart online kopen verjaardagskaarten. Grappige citaten pensioen pin van lia niemantsverdriet op. De weg van hoofd naar hart be blissed. Verjaardag grappige kippen op stok tafeldecoratie. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op. Ouder worden humor. Grappige teksten jaar verjaardag quotes of the day. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op pinterest. Beste grappige verjaardag citaten op pinterest. Verjaardag citaten pinterest happy birthday funny. Loesje verjaardag spreuken pinterest. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op. Wijntje love life pinterest grappig grappige.

Kaartenknutsels van femke freebie nederlandse. Beste ideeën over verjaardag citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op. Zonder wifi ministerie van unieke zaken make my. Grappige citaten verjaardag beste. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op. Super grappige kaart met een aap verjaardag. Beste grappige verjaardag citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor vrouwen humor spreuken vrouw. Afbeeldingsresultaat voor verjaardag vrouw ballonnen. Afbeeldingsresultaat voor grappige citaten over ouder. Beste ideeën over verjaardagsgedichten op pinterest. Mooi gezegd jaar pinterest verjaardag spreuken. Beste verjaardag humor citaten op pinterest.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.