Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Mooie quotes spreuken inspirerende leuke. Beste ideeën over familie regels op pinterest. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Regels bij het tekst pinterest grappig verjaardag. Beste afbeeldingen over citaten op pinterest leraren. Stickerop muurstickers thema quot teksten toilet bij ons. Beste ideeën over grappige humor op het werk. Tekstbord opa oma diy tekstborden nederlandstalig. Beste tante citaten op pinterest en. Regels voor succes door steve jobs bijengezoem. Jip steun en warmte vrienden teksten pinterest. Leuke tekst voor in de klas mooie zinnen spreuken. Top ik word tante gedicht cl belbin. Toiletregels sticker toilet regels.

Oplossing voor bureaucratie minder regels meer. Beste ideeën over familie regels op pinterest. Een nieuw europees model is dat mogelijk ppt download. Beste ideeën over werk jubileum op pinterest. Muursticker opa en oma mooie teksten beautiful sayings. Beste ideeën over grappige badkamer citaten op. Thumbnail. Beste ideeën over ik mis je op pinterest. Beste huwelijks citaten op pinterest bruid. Waarom moeilijk doen als het samen kan loesje. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over familie regels op pinterest. Huisregels teksten voor tekstborden pinterest. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Welkom bij de kleuters google zoeken spreuken.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)