Geschiedenis onderwerpen gammasteunpunt. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams. Een bijbel die je blootstelt aan wind en regen zal. Rumag pinterest grappige teksten citaten en. Leugens citaten pot van. Korte geschiedenis van de mensheid in bundeskunsthalle. Bevrijdingsdag dat iedereen blij is en de nederlandse vlag. Citaten geschiedenis george w bush de vreedzame. Thomas fuller citaten pot van. Indianen beautiful pictures t indiaan citaten en spreuken. Citaten geschiedenis george w bush de vreedzame. Citaten uit de geschiedenis en wijze woorden. Citaten uit de geschiedenis en wijze woorden. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Citaten geschiedenis george w bush de vreedzame.

Citaten traduix vertaalbureau. Son bronzage en société auguste derrière jeux de mots. Eric piscador citaten aforismen citeert de grote. Citaten uit de geschiedenis en wijze woorden. Loesje pinterest christenen citaten en. Inspirerende spreuken over de natuur wijsheden. Citaten uit de geschiedenis en wijze woorden. Citaten uit de geschiedenis en wijze woorden. Burn out quotes die je inspireren life art citaten. Pin van jessie perkins op inspiring ideas pinterest. Citaten uit de geschiedenis en wijze woorden. Citaten geschiedenis george w bush de vreedzame. Pin van amber music op overige pinterest sad stories. Plains indians american indian art gt photography. Citaten uit de geschiedenis en wijze woorden.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.