Je ego loslaten citaten pot van. Citaten over geschiedenis aforismen citeert de grote. Uw ouderdom citaten pagina pot van. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams. Ornament voorkomen citaten pot van. Mensen die niets citaten pot van. Marten toonder boeken over. De geschiedenis van mens is een begraafplaats grote. Citaten om napoleon beter te leren kennen keizer. Korte geschiedenis van de mensheid in bundeskunsthalle. ‘de geschiedenis van imaginaire landen en plaatsen. Citaten en spreuken over geschiedenis. Best ideas about romeinen op pinterest bijbel. Spreuken loesje google zoeken t. Citaten over geschiedenis aforismen citeert de grote.

Geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars pot. Citaten van poeh en zijn vrienden reinders oisterwijk b v. Verslag van een geestelijk avontuur citaten. Loesje pinterest christenen citaten en. Tijdlijn van de geschiedenis astrologie in. Geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars pot. Arend landman citatenboek korte inspirerende wijsheden. Geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars pot. De opstand en het begin van republiek nederland. Beste ideeën over ziekenhuis humor op pinterest. Hoe de vs in maart geschiedenis schreef. One liners alle oneliners op een rijtje. Heeft u vaak last van keuzestress loesje. George w bush de vreedzame overdracht van macht is in. Toon hermans citaten aforismen citeert de grote.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: