Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur gezegden. Beste citaten huwelijk op pinterest gelukkig. Gedichten over vriendschap fw belbin. Best spreuken geluk geven images on pinterest. Veel liefde quotes pinterest spreuken en. Beste vader zoon citaten op pinterest papa dochter. Beste afbeeldingen over inspirerende nederlandse. Echte liefde is heerlijk mooie tekst. Liefde spreuken citaten groeten voor elke gelegenheid. George bernard shaw citaten aforismen citeert de grote. We are one liefdevolle citaten. Valentijn spreuken met grappige mooie gezegden voor. Leuke teksten liefde quotes of the day. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest.

Beste citaten huwelijk op pinterest gelukkig. Bol citaten over de liefde gerd ley. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Beste geboorte citaten op pinterest. Beste liefde vriendschap citaten op pinterest. Stap check quote liefde trouwen geluk. Liefde tekst voor special stift pinterest. Teksten over het leven tr belbin. Pin van jose niessen op gedichten en spreuken pinterest. Lieve teksten huwelijk paulaclaudiakeren site. Goed huwelijk quotes in mooi galerij van meer dan. Liefde spreuken citaten groeten voor elke gelegenheid. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Een medelevend gevoel voor de medemens zal ons het ultieme. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.