Friedrich nietzsche il faut toujours avoir des chaos en. Citaten orde en chaos spreuken gallery dagspreuk. Citaten orde en chaos spreuken gallery dagspreuk. Beautiful chaos quotes quotesgram. Citaten orde en chaos spreuken gallery dagspreuk. Citaten orde en chaos spreuken gallery dagspreuk. Citation nietzsche ddc reportages abode of chaos. Citaten orde en chaos spreuken gallery dagspreuk. Citaten orde en chaos spreuken gallery dagspreuk. From chaos to order is a name for any that. Citaten orde en chaos spreuken gallery dagspreuk. Celebrate spring in haradon order chaos gameloft. Citaten orde en chaos spreuken gallery dagspreuk. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Self confidence quotes on pinterest.

Citaten orde en chaos spreuken gallery dagspreuk. Order in chaos by taffgoch on deviantart. Citaten orde en chaos spreuken gallery dagspreuk. Citaten orde en chaos spreuken gallery dagspreuk. Citaten orde en chaos spreuken gallery dagspreuk. Citaten orde en chaos spreuken gallery dagspreuk. Citaten orde en chaos spreuken gallery dagspreuk. Citaten orde en chaos spreuken gallery dagspreuk. Chaos and order that is the question dreamwalker. Silverladder i talk a good game. Le chaos en soi selon nietzsche citations proverbes et. Citaten orde en chaos spreuken gallery dagspreuk. Citaten orde en chaos spreuken gallery dagspreuk. Get order chaos microsoft store. The battle of order and chaos by infinityexistense on.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.