Citaten over afscheid verdriet en geluk in gedicht lief. Afscheid ⋆ korte teksten. Pin van ria op afscheid troost pinterest. Mentoren gezocht ben jij een lichtpuntje laten we welzijn. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Afscheid nemen is niet loslaten… een persoonlijke. Images about mooie teksten on pinterest met smile. Best herinnering troost images on pinterest urn. Beste ideeën over pensioen op pinterest persoonlijke. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Beste ideeën over spreuken alleen op pinterest durf. Spreuken pensioen quotes of the day. Wijsheden ontvangen per e mail. Beste afbeeldingen van pensioen collega aardappel. Beste ideeën over laatste schooljaar citaten op.

Spreuken pensioen quotes of the day. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Gewoon jip gedichten kaarten posters stationery. Leuke teksten citaten pinterest. Afbeeldingsresultaten voor teksten toon hermans grief. Bedankt mooie teksten en kaartjes pinterest om met. Beste ideeën over zussen op pinterest waargebeurde. Juffendag kaartje badschuim. Lees gedichten over rouw en verlies dood inspiratie. Citaten over afscheid nemen meer dan toon hermans op. Best ideas about toon hermans on pinterest dutch. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Lees gedichten over rouw en verlies rememberme quotes. Afscheid verdriet sterkte i handpicked ideas to.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)