Mooie spreuken citaten pictures car interior design. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Beste ideeën over dieet humor op pinterest grappige. Marketing quotes reclame citaten adverteren spreuken. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Meer dan huis citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige ouder citaten op pinterest. Citaten over vriendschap jpg car interior design. Beste ideeën over levenscitaten op pinterest. Cadeau barts pagina. Omslag vera schrijft puur gedichten spreuken quotes. Meer dan citaten over geluk op pinterest. Spreuken gallery dagspreuk. Citaten powerpoint presentaties maddy.

Beste ideeën over levensmotto op pinterest deep. Meer dan bloem citaten op pinterest kind. Jij bepaalt teksten citaten en spreuken. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Beste ideeën over eenzaam citaten op pinterest. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Als je mij zoekt ik lig onder mijn appelboom citaten. Je raakt me spreuken t teksten mooie citaten en. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten werk op.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)