Beste nieuwe kans citaten op pinterest bye en. The beginning sukha. Grappige teksten huwelijk quotes of the day. Citaten over mislukking aforismen citeert de grote. Beste ideeën over citaten avontuur op pinterest. Leuke spreuk voor op een regenachtige dag citaten. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Kerst plaatjes gedichten en teksten spreuken pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Nieuw begin quotes pinterest teksten citaten en. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Jij bepaalt teksten citaten en spreuken. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest.

Een nieuw jaar begin. Leef je geloof niet het einde maar een nieuw begin. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuw hoofdstuk citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe liefde gezegden op pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)