Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe dag citaten op pinterest. Bijbel gedichten picswe. Verjaardagsgedichten vriendin — verjaardag cheque. Ikgeloofergeentweeperenvan just another wordpress site. Quot klaar staan voor iedereen inspirerende teksten. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Gedicht nieuwe woning samenwonen ty. Beste scheiding citaten op pinterest feest. Mooie gedichten over vriendschap google zoeken. Citaten over mislukking aforismen citeert de grote. Afbeeldingen over citaten leven met depressie op. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Best ideas about toon hermans on pinterest dutch.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.