Pin van sofie vandecasteele op dagen plaatjes en fijne. Facebook plaatjesvanhennydelhaas via giphy. Pin van henny delhaas op bewegende plaatjes voor je. Photo eindig je dag altijd met een positieve gedachte. Facebook plaatjesvanhennydelhaas via giphy. Snap slaap lekker picmix photos on pinterest. Beste ideeën over magische spreuken op pinterest. Goedenacht gedichtje slaap lekker bewegende plaatjes. Beste ideeën over welterusten op pinterest eng. Hallo jij die dit nu leest ik wens jou een goedenacht. Fijne avond gedichten google zoeken bless pinterest.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)