Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Fijne avond en welterusten pinterest. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Fijne dag plaatjes voor jou pinterest gedichten. Fijne avond krabbel klik hier om de beste krabbels te. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Afbeeldingsresultaat voor goedemorgen humor goodmorning. Beste nacht citaten op pinterest nachtuil en ster. Goede nacht en een verbazende droom voor u jan jansen. Slaap lekker krabbel klik hier om de beste krabbels te. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Zondagmorgens sunday zondag pinterest slaap lekker. Pin van jose niessen op gedichten en spreuken pinterest. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten.

Facebook plaatjesvanhennydelhaas via giphy. Goedenacht slaap zacht gt voor de nieuwste plaatjes b. Welterusten slapen goedenacht tekst citaten. Goede avond goedeavond pinterest welterusten. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Slaap lekker krabbels rita happy pinterest. Welterusten krabbels plaatjes goedemorgen goedenavond. Ik wens je een fijne avond teksten pinterest. Beste ideeën over grappige slaap op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.