Loesje quotes pinterest pasen spreuken. Citaten en uitspraken van de online modules spirituele. Loesje over vasten spreuken en citaten pinterest. Best images about posters citaten quotes on. Hand geschreven het van letters voorzien pasen geplaatste. Best images about posters citaten quotes on. Vandaag is het lente geniet mooie teksten pinterest. Best images about spreuken citaten loesje on. Vector set hand belettering met zomer motiverende zinnen. Beste afbeeldingen van spreuken citaten wijsheden. Vaderdag spreuken pinterest moederdag en vader. Beste ideeën over engel citaten op pinterest. Haantjes gedrag mooie teksten pinterest spreuken. Meer dan bijbel geschrift citaten op pinterest. Beste ideeën over vogel citaten op pinterest vleugel.

Beste ideeën over kip tekens op pinterest kippenhok. A betekenis lente quotes pinterest pasen teksten. Hallo pasen motiverende citaten zoete leuke inspiratie. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Dankjewel jabbertje pinterest spreuken teksten en. Dag dutchlettering van januari. Spirituele citaten voor april dagelijkse gedachten uit. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Pasen ja duh eieren leeftijd oud zoeken humor. Goede vrijdag stille zaterdag pasen christelijke.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]