Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Vaderdag spreuken pinterest moederdag en vader. Goede vrijdag stille zaterdag pasen christelijke. Citaten en uitspraken van de online modules spirituele. Loesje quotes pinterest pasen spreuken. Best images about posters citaten quotes on. Loesje over vasten spreuken en citaten pinterest. Beste ideeën over vogel citaten op pinterest vleugel. Beste afbeeldingen van spreuken citaten wijsheden. Dag dutchlettering van januari. Dankjewel jabbertje pinterest spreuken teksten en. Best images about spreuken citaten loesje on. Meer dan bijbel geschrift citaten op pinterest. Beste ideeën over kip tekens op pinterest kippenhok. Hand geschreven het van letters voorzien pasen geplaatste.

Hallo pasen motiverende citaten zoete leuke inspiratie. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Best images about posters citaten quotes on. Haantjes gedrag mooie teksten pinterest spreuken. Spirituele citaten voor april dagelijkse gedachten uit. Beste ideeën over engel citaten op pinterest. Pasen ja duh eieren leeftijd oud zoeken humor. A betekenis lente quotes pinterest pasen teksten. Vector set hand belettering met zomer motiverende zinnen. Vandaag is het lente geniet mooie teksten pinterest.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.