Meer dan afbeeldingen over spreuken geluk geven op. Wijsheid liefde en vriendschap kom je niet op de beurs. Beste afbeeldingen over spreuken citaten en teksten. Best images about oosterse wijsheden on pinterest. Best images about mooie spreuken on pinterest life is. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Beste ideeën over liefde op pinterest verliefd. Best images about fuck you on pinterest humor dutch. Best images about grappige en sarcastische teksten on. Wijsheid kies met je hart verstand is om keuzes te. Extreem grappige liefdes quotes by. Grappige teksten jaar getrouwd quotes of the day. Wijsheid aarzel niet iemand vandaag nog te vertellen dat. Leuke spreuk volg je hart want dat klopt spreuken. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond.

Teksten over het leven tr belbin. Bol citaten over de liefde gerd ley. Beste ideeën over gezegden liefde op pinterest. Gun de ander ruimte waar ze om vraagt liefde is. Grappige citaten en gezegdes over het weer… om de. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Beste afbeeldingen van spreuken citaten en teksten. Liefdeskaart met spreuk wij quot ww liefde kaarten kaartje go. Beste grappige voedsel citaten op pinterest. Extreem liefde voor je kind teksten ph belbin. Grappige spreuk ik drink nooit meer met drank op. Best images about huwelijk on pinterest. Mooie liefdes teksten ch belbin. Leuke teksten liefde quotes of the day. Ik draag nog steeds de lach die jij mij gaf.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.