Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Jouw tekst maar dan beter slimmer schrijven. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Ik wil jou in een doosje doen je beschermen tegen het. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Competentie interpersoonlijk sanne in het mbo. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Beste ideeën over communicatie citaten op pinterest. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Grappige citaten over grappen. Bol inspirerende business citaten merkloos.

Gemaakt door sander van aken olaf langhorst en marijn. Spreuken over samenwerken ro belbin. Goed gedaan over feedback en mindset zelfsturing. Omdenken spreuken pinterest mindset. Meer dan verandering citaten op pinterest leven. Feedback regels supervisie pinterest communicatie. Mooie spreuken pinterest. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Diepzinnige spreuken over het leven die moeders op hun. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Citaten over de lente door william shakespeare stock. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Loesje pinterest spreuken teksten en citaten.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.