Karl popper citaten aforismen citeert de grote. Ouderen zorg mooie tekst van loesje en andere. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste afbeeldingen over loesje op pinterest target. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. De weg vooruit is politiek democratisering daad bij. Dertien onsterfelijke citaten historianet. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Mediatraining voor politici leugopedie loesje. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest jfk. Dertien onsterfelijke citaten historianet. Citaten over de politiek van politieke leiders. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en.

Beste democratie citaten op pinterest politiek en. Citaten over de politiek van politieke leiders. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over politiek op pinterest schrijvers. Bol inspirerende business citaten merkloos. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Foto gedichten in beeld. O den haag een politiek jaar in negentien citaten. Spreuken en citaten over politiek duurzaamheid. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.