Beste afbeeldingen van alle ja duh quotes. Rhuggenaat ontbiedt consul generaal venezuela curacao nieuws. Beste ideeën over hard werken citaten op pinterest. Mensen doen mee met bon doet bonaire nu. Lief leven wenskaart liefde houdt je in gratis. Quote wacht niet op een goede dag maar probeer er zelf. Inzicht gun jezelf rust een ander trapt voor jouw niet. Beste inspirerende citaten op pinterest. Beste uil citaten op pinterest slapeloze nachten en. Praten wij luid genoeg citaten pot van. De herfst is begonnen… met enkele citaten over oud worden. Van de ene op andere dag is het leven veranderd. Best images about spreuken geluk geven on pinterest. Wijsheid kies met je hart verstand is om keuzes te.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.