Vlaams boek in top van new york times vtm nieuws. Oorlog en terpentijn van stefan hertmans kijk je op npo. Bol oorlog en terpentijn stefan hertmans. Oorlog en terpentijn langzullenwelezen. Oorlog en terpentijn of de pijn van het zijn salon. Boek achterna oorlog terpentijn zin. “oorlog en terpentijn een boek waar je nog lang over. Afrikaans op school in nederland en vlaanderen litnet. Oorlog en terpentijn jan lauwers needcompany kaaitheater. Oorlog en terpentijn doorbraak be. Mark cloostermans en al die vergeten geuren. ‘ijzeren oogst een reis door europa en de grote oorlog. Review oorlog en terpentijn stefan hertmans bladzijde. Oorlog en terpentijn samenvatting stefan hertmans. Nederlands literatuur iii justine meuleman.

Beste afbeeldingen van oorlog en terpentijn op. Oorlog en terpentijn by stefan hertmans. Dit is het beste spirituele boek van zin. Stefan hertmans wint ako literatuurprijs voor quot oorlog en. Tzum recensie stefan hertmans oorlog en terpentijn. Oorlog en terpentijn stefan hertmans boeken. Stefan hertmans oorlog en terpentijn ontknoping. Koop dit boek paperback ebook. Stefan hertmans wint ako literatuurprijs. Oorlog en terpentijn stefan hertmans de leesfabriekde. Achter de schermen toneelhuis.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.