Stefan hertmans oorlog en terpentijn humo the wild site. Achter de schermen toneelhuis. Oorlog en terpentijn standaard boekhandel. Kerstshopping voor in de boekenkast standaard. Nieuws archieven pagina van felisenum. Stefan hertmans wint ako literatuurprijs. Dit is het beste spirituele boek van zin. Liefdesdrama tijdens de kruistochten leeskost. Oorlog en terpentijn doorbraak be. Oorlog en terpentijn lovende ontvangst veel media. Oorlog en terpentijn jan lauwers needcompany kaaitheater. Stefan hertmans wint ako literatuurprijs voor quot oorlog en. Eerste wereldoorlog archieven bladzijde. Vlaams boek in top van new york times vtm nieuws. Boek achterna oorlog terpentijn zin.

Beste afbeeldingen van oorlog en terpentijn op. “oorlog en terpentijn een boek waar je nog lang over. Oorlog en terpentijn van stefan hertmans kijk je op npo. Afrikaans op school in nederland en vlaanderen litnet. Oorlog en terpentijn stefan hertmans boeken. Mark cloostermans en al die vergeten geuren. Beschouwing naar aanleiding van het boek oorlog en. Stefan hertmans tuer un homme ou peindre tableau. ‘oorlog en terpentijn een van dertien genomineerden voor. Oorlog en terpentijn is het beste boek van onze tijd.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.