Citaten appevent als je voor apps bent. Felicitatie teksten huwelijk quotes of the day. Handelaar die geheime citaten zoeken stock afbeelding. Beste ideeën over rust vinden op pinterest. Vrijwilligers vinden en behouden hoe doe je dat help. Sef quotes google zoeken gedichten en spreuken. Meer dan innerlijke kracht op pinterest. Missen zoeken vinden van ds j haaren kopen. Beste ideeën over zussen op pinterest waargebeurde. Pin van j heiwegen op letters pinterest. Sta eens stil en gun jezelf de rust spreuken. Bol zoeken vinden loslaten w rasenberg willem. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. Meer dan afbeeldingen over rumag op pinterest kerst. Zoek en vind veilig snel gemakkelijk documenten.

Bol morya bezinning zoeken en vinden. Beste afbeeldingen over rumag op pinterest facebook. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten. Helen thomson citaten aforismen citeert de grote. Event niet zoeken maar vinden. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Quotes van geluk ontdekkingshome. Menukaart random pinterest citaten spreuken en teksten. Beste ideeën over verjaardag afbeeldingen op pinterest. Verbroken vriendschap spreuken google zoeken citaten. Jacques perk en vreugde heeft wie vinden kan. Jongens woorden and citaten on pinterest. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op. Mooie vrouw quote google zoeken quotes pinterest. Bethelkerk zoeken en vinden.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.