Wat heb ik nodig om gelukkig te zijn. Spreuken over pijn hét zingevingsplatform met wijsheden. Elke dag pijn teksten spreuken pinterest. Beste ideeën over uil citaten op pinterest uilen. Meer dan citaten over familie op pinterest bob. Wijsheid stop met vasthouden wat pijn doet reik uit. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Pinterest inspiraties. Pin van aafke scholtens op teksten pinterest gedichten. Soms doen mensen je verdriet of pijn met woorden. Geen pijn en niet moe een droom gedichten. Verdriet hearme. Liefde verdriet pijn en spreuken. Woorden die raken gedicht keuzes verdriet. Tranen verdriet spreuken inspire the world pinterest.

Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Zoveel soorten van verdriet ik noem ze niet maar één het. Beste ideeën over harde leven citaten op pinterest. Citaat de wonden die onzichtbaar zijn doen het meest pijn. Spreuk over wie ben ik spreuken gedichten om na. Vergeven oefening om mensen te die je pijn. Citaten over pijn aforismen citeert de grote. Beste ideeën over citaten pijn op pinterest. Pijn verandert je maar maakt ook sterker afscheid. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Solitude citaten over scheiden. Missen pijn verdriet allerlei pinterest inspiration. Citaten over verdriet beste hemel op pinterest. Beste ideeën over pijn citaten op pinterest. Quot iedereen kent tijden van zorgen en verdriet wanhoop.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.