Spreuken collega afscheid fw belbin. Inspiratie wijsheid hoe moeilijk en zwaar het soms ook. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Pin van patricia de op teksten pinterest loslaten. Citaten belofte google zoeken wijsheden pinterest. Wijsheden ontvangen per e mail. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Meer dan afscheid citaten op pinterest willekeurige. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Spreuken pensioen quotes of the day. Pin van karin de bruin ruseler op mooi pinterest. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Foto afscheid nemen bloemen blijven mooi vooral.

Toon hermans gedichten google zoeken. Spreuken lbxxx. Mijn zoon mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Beste ideeën over werk jubileum op pinterest. Citaten over loslaten. Afbeeldingsresultaat voor tekst respect collega s. Pippi langkous spreuken quotes studio sproeten. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Beste afbeeldingen over afscheid collega op pinterest. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Spreuk niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als. Spreuken pensioen quotes of the day. Geluk toon hermans ringele roze lieve versjes. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.