Alvast bedankt nederlandse dutch quotes pinterest. Met navigatie aan nog verdwalen op een prachtig. Smly funny pinterest teksten grappige en. Beste ideeën over maandag citaten op pinterest happy. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Afvallen honger spreuk citaat nederlands teksten. Spreuken geluk quotes of the day. Het lontje is kort vandaag by bengeltjesbeads quotes. Veters rumag just for laughs pinterest spreuken. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Pin van martine op om te lachen en ook wel spreuken. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest.

Spreuk je hoeft niet prettig gestoord te zijn om mijn. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Er zijn genoeg heksen die jou willen vergiftigen. Spreuk ruim eens op dan zul je het vanzelf ruimer zien. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Wijze spreuken grappig clarasandragina site. Beste afbeeldingen van alle ja duh quotes. Beste ideeën over grappige verjaardagswensen op. Afbeeldingsresultaat voor grappige citaten over ouder. Citaat logica brengt je van a naar b verbeelding. Beste ideeën over grappige keuken citaten op pinterest. Best images about fuck you on pinterest humor dutch. Japans echtpaar grappig pinterest humour funny en.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)