Mijn spreuk. Hadden we wel moeten trouwen hoe je relatie van een. Grappig geld citaten op pinterest grappige. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Beste ideeën over pensioen op pinterest persoonlijke. Meer dan huis citaten op pinterest. Tekst voor afdeling quotes pinterest teksten. Loslaten vera schrijft puur. Afbeeldingsresultaat voor tekst respect collega s dt. Jezelf zijn teksten pinterest spreuken en. Muursticker tijd muurstickers. Quotes als inspiratie op het werk. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote. Beste afscheid citaten op pinterest foto.

Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Als je echt graag wil muur gedicht pinterest teksten. Beste ideeën over zussen op pinterest waargebeurde. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Als je loslaat heb twee handen vrij loesje. Gedichten paula hagenaars. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Bol wijsheden voor een gelukkig leven. De herinneringen aan jou zegmooiewoorden condoleance. Gedichten paula hagenaars afscheid pinterest. Afscheid invulboek voor collega vriendin. Afscheid nemen is niet loslaten… een persoonlijke. Ga nooit weg toon hermans mooie gedichten en. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]