Lees gedichten over rouw en verlies dood inspiratie. Verlies moeder mooie gedichten en illustraties. Voor mijn prachtige zoon borden pinterest teksten. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Spreuken collega quotes of the day. Collega s werk tekst borden quotes pinterest. Gedicht het zal even duren marjolein van eijndhoven. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Best toon hermans ideas on pinterest dutch quotes. Quotes als inspiratie op het werk. Bedankt school afscheid juf stagiair pinterest. Afscheid ⋆ korte teksten. Beste ideeën over zussen op pinterest waargebeurde. Gedicht dat een moeder voor iemand schreef dit had ook. Beste ideeën over huis citaten op pinterest.

Loslaten vera schrijft puur. Nieuwe baan social recruitment. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Beste zwangerschap citaten op pinterest. Mentoren gezocht ben jij een lichtpuntje laten we welzijn. Beste ideeën over laatste schooljaar citaten op. Gedichten afscheid collega bekijk de voorbeeld. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over voor de klas op pinterest. De herinneringen aan jou zegmooiewoorden condoleance. Afbeeldingsresultaat voor afscheid hond dood. Citaten over loslaten. Teksten afscheid collega jaar in dienst. Verjaardagstekst collega inspectionconference.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.