Gedichten afscheid collega bekijk de voorbeeld. Mentoren gezocht ben jij een lichtpuntje laten we welzijn. Afscheid hond mooie teksten en spreuken pinterest. Korte inspiraties in de vorm van een quote of gedicht met. Beste afbeeldingen van pensioen collega aardappel. Afbeeldingsresultaat voor tekst respect collega s. Afbeeldingsresultaat voor afscheid hond dood. Zeer tekst bedankt juf einde schooljaar od belbin. Leuke teksten liefde quotes of the day. Lees gedichten over rouw en verlies dood inspiratie. Lees gedichten over rouw en verlies dood inspiratie. Afscheid ⋆ korte teksten. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Voor mijn prachtige zoon borden pinterest teksten. Pensioen leuke spreuken pinterest.

Heel mooie tekst voor iemand die met pensioen gaat. Nieuwe baan social recruitment. Beste ideeën over spreuken op pinterest camera. Gedicht toon hermans afscheid he aboriginaltourismontario. Gedicht over mijn moeder afscheid en gemis. Wijsheden ontvangen per e mail. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Teksten afscheid collega jaar in dienst. Collega s werk tekst borden quotes pinterest. Beste zwangerschap citaten op pinterest. Bedankt school afscheid juf stagiair pinterest. Pin van elise erfmann op quotes pinterest gedichten. Spreuken collega quotes of the day. Best toon hermans ideas on pinterest dutch quotes. Ik ben niet dood… tot de dood ons scheidt.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)