Instagrammers van nederlandse bodem ondertussen. Beste engelse citaten op pinterest over lezen. Beste engelse citaten op pinterest over lezen. Beste ideeën over engelse citaten op pinterest. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams. Beste ideeën over vakantie citaat op pinterest. Zeer mooie engelse teksten cl aboriginaltourismontario. Globimex meubelenbureaustoelen. Meer dan engelse citaten op pinterest. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Spreuken over liefde in engels clarasandragina. Beste keuken citaten op pinterest koken. Ali b boeken deze bekende nederlandse rapper voor. Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote.

Beste ideeën over engelse citaten op pinterest. Beste ideeën over engelse citaten op pinterest. Bekende engelse actrices nederlandse seksfilms. Beste ideeën over engelse citaten op pinterest. Paul de leeuw zegt nee tegen engelse tv carrière nu. Citaten zijn als sprookjes. Beste ideeën over engelse citaten op pinterest. Ga positief door het leven bekijk alles met een lach. Bol citaten van bekende christenen nvt. Best images about bekende tv koks on pinterest tvs. Beste ideeën over engelse citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van inspirerende woorden engelse. Beste ideeën over ik mis je op pinterest. Negen geweldige quotes van beroemdheden loud noises. Beste afbeeldingen van believe in quotes.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.