Citaten bekende kunstenaars online veiling van werken. Bol bekende citaten uit het dagelijks taalgebruik. Bekende engelse citaten valentijn spreuken met grappige. Bekende engelse citaten valentijn spreuken met grappige. Beste ideeën over engelse citaten op pinterest. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Beste ideeën over engelse citaten op pinterest. Beste ideeën over sprookjes citaten op pinterest. Beste ideeën over engelse citaten op pinterest. Op welke site vind ik de afbeeldingen van bekende. Winston churchill de beste citaten quotes spreuken. Bekende engelse citaten valentijn spreuken met grappige. Beste engelse citaten op pinterest over lezen. Engelse spreuken op een nederlandse stijl mooi.

Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Bekende citaten steve jobs what can teach. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Nelson mandela voor altijd mijn superheld. Bekende engelse citaten valentijn spreuken met grappige. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Bekende engelse citaten valentijn spreuken met grappige. Wees trots op wie je bent blijf gewoon lekker jezelf l. Bekende citaten steve jobs what can teach. Beste ideeën over engelse citaten op pinterest. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Beste afbeeldingen van believe in quotes. Bekende citaten steve jobs what can teach.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.