Sport vrije tijd en vriendschap vector illustratie. Dé sport vrije tijd van bol. Hobby vrije tijd treinennieuws. Uitzonderlijk gedicht over tijd iy belbin. Pin van kris eekelaers op humor pinterest funny. Hobby het gooische hofje. Grappige uitspraken over vakantie. Beste afbeeldingen over werk salaris vrije tijd. Toon hermans tijd is alles niets mooie teksten. Ik heb geen tijd om me zorgen te maken over wie niet. Albert einstein citaten aforismen citeert de grote. Ambassadeur voor je organisatie ook in vrije tijd. Vrije tijd alles over centen. Help wat doe ik met mijn vrije tijd lifewize. Spreukentegel maak vooral veel werk van je vrije.

Pensioen vragen citaten én gratis foto s vriendenboeken. Tijd is geld vrije goud loesje spreuken en. Quotes spreuken oneliners mwah vakantie. Vrije tijd. Vrije tijd uit in leuven. Grappige afbeeldingen werk zw aboriginaltourismontario. Eens proberen om zo een sollicitatiegesprek te beginnen. Alles heeft zijn eigen schoonheid als we het niet kunnen. Werken is niet erg tegel spreuk tegelspreuken. Sef quotes mooie teksten citaten spreuken en wijze. Beste tijd citaten op pinterest tijdsopname. Quote it. Gevarieerd aanbod op kampeer vrije tijd hardenberg. Wees onafhankelijk vrije tijd. Ajuus tot volgend jaar werk salaris vrije tijd ii.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.