Uitspraak er is geen betere tijd om vandaag gezonder te. Werken is niet erg tegel spreuk tegelspreuken. Eens proberen om zo een sollicitatiegesprek te beginnen. Anwb verbeterpunten wandelaars en fietsers zuid limburg. Quotes spreuken oneliners mwah vakantie. Beste ideeën over pensioen op pinterest persoonlijke. Toon hermans tijd is alles niets mooie teksten. De wereld van vrije tijd voorzorg antwerpen. Uitzonderlijk gedicht over tijd iy belbin. Beste tijd citaten op pinterest tijdsopname. Vrije tijd uit in leuven. Wees onafhankelijk vrije tijd. Sport vrije tijd en vriendschap vector illustratie. Tijd is geld vrije goud loesje spreuken en. Beste afbeeldingen over werk salaris vrije tijd.

Ik heb geen tijd om me zorgen te maken over wie niet. Help wat doe ik met mijn vrije tijd lifewize. Gevarieerd aanbod op kampeer vrije tijd hardenberg. Alles heeft zijn eigen schoonheid als we het niet kunnen. Beste ideeën over genieten van het leven citaten op. Beste afbeeldingen over werk salaris vrije tijd. Quote it. Spreuken pensioen quotes of the day. Hobby het gooische hofje. Vrije tijd buurtplein bv. Felicitatie pensioen letters rustig aan kaartje go. Ajuus tot volgend jaar werk salaris vrije tijd ii. Grappige afbeeldingen werk zw aboriginaltourismontario. Dieren cartoon woorden en citaten stilleven mode. Hoofdstuk lezen in je vrije tijd.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.