Gerd de ley citaten aforismen citeert grote. Meer dan grappige citaten over stress op pinterest. Beste ideeën over houten borden op pinterest welkom. Quot tuin regels buiten pinterest teksten. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen. Laura denkt citaten. Beste ideeën over houten borden op pinterest welkom. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen. Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over keuken wanddecoraties op pinterest. Beste ideeën over citaten avontuur op pinterest. Beste ideeën over creativiteit op pinterest.

Boeddha op hout het geheim van gezondheid. Beste ideeën over opgeven op pinterest geestesziekte. Tekstborden hout fries google zoeken gefeliciteerd etc. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen. Pin van bianca wolsink op mijn zoon pinterest quotes. Citaten over bomen beverboomzorg. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Leuke teksten voor in een lijstje. Tekstborden buiten regels sticker. So true toon hermans syl muebles de. Beste afbeeldingen van citaten uitspraken en aforismen. Beste afbeeldingen van citaten uitspraken en aforismen. Nieuw bij wis en waarachtig stoere tekstkaart feest. Beste ideeën over grappige keuken citaten op pinterest. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.