Thuis leuk op steiger hout creatief met steigerhout. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste afbeeldingen van citaten uitspraken en aforismen. Citaten natuur quotes om te onthouden als je niet kunt. Beste ideeën over citaten avontuur op pinterest. Beste ideeën over houten borden op pinterest. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. So true toon hermans syl muebles de. Beste ideeën over grappige alcohol citaten op. Meer dan grappige citaten over stress op pinterest. Quot tuin regels buiten pinterest teksten. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen.

Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. In onze tuin tekst op pallethout spreuken pinterest. Beste afbeeldingen over teksten op hout pinterest. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Beste ideeën over citaten avontuur op pinterest. Beste afbeeldingen van citaten uitspraken en aforismen. Citaten over bomen beverboomzorg. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Boeddha op hout het geheim van gezondheid. Pin van erik terlouw op beard pinterest. Beste ideeën over grappige keuken citaten op pinterest. Beste ideeën over bedankt citaten op pinterest. Tekstbord groot familie regels opgekwast. Laura denkt citaten. Bol quotes citaten wijsheden en spreuken.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)