Best images about islamitische quotes nederlands on. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam maart. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten en wijze woorden uit de islam qoran verandert. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam vreemd is mens. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam teksten. Citaten over reputatie naast quotes ook spreuken en. Beste ideeën over terugkomen citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest.

Beste citaten uit het verleden op pinterest. Alle liedjes en citaten van juf ank uit de luizenmoeder. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest. Beste leraar citaten op pinterest waardering. Citaten over stilte spirituele teksten. Gerd de ley citaten aforismen citeert grote. Het werk van wiskundige l e j brouwer ppt download. Woorden van belofte citaten uit de bijbel met prachtige. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Citaten uit de confessio fraternitatis rc belijdenis van. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Trefzekere citaten uit de psychiater en het meisje. Beste ideeën over citaten kracht op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)