Pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Vandaag ga ik iets vertellen over mooie citaten laura denkt. Citaten over reputatie naast quotes ook spreuken en. Arabisch nu مـعـهــد الـعـربـيـة الآن wijsheden. Citaten en wijze woorden uit de islam teksten. Prijatnogo appetita smakelijke recepten met citaten uit. Woorden van belofte citaten uit de bijbel met prachtige. Citaten over stilte spirituele teksten. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. “ik verwijder zwart van is met positieve citaten uit de. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Leesportfolio nederlands creatieve opdracht. Beste ideeën over grappige keuken citaten op pinterest.

Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam vreemd is mens. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Beste ideeën over terugkomen citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten uit de bijbel teksten nbv cadeaus kameel. Citaten uit de confessio fraternitatis rc belijdenis van. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Trefzekere citaten uit de psychiater en het meisje. Citaten en wijze woorden uit de islam gierigheid. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is als.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: