Citaten geld geldis beste ideeën over dromer op. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste ideeën over geen geld citaten op pinterest. Wijsheid van boeddha over acceptatie en geluk hét. Citaten geld geldtrap beste ideeën over grappig. Citaten over geld meer dan afbeeldingen spreuken. Afbeeldingsresultaat voor geld spreuken teksten. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Citaten geld einsammeln beste ideeën over geluk. Citaten geld einsammeln beste ideeën over geluk. Citaten geld einsammeln beste ideeën over geluk. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Citaten geld einzahlen beste ideeën over grappige ochtend. Citaten geld geldis beste ideeën over dromer op.

Citaten geld einsammeln beste ideeën over geluk. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Citaten geld einzahlen beste ideeën over grappige ochtend. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Beste afbeeldingen van geld en gevoel banksy. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Citaten geld cheat beste ideeën over grappig. Beste ideeën over geld citaten op pinterest gezond. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.