Bekende citaten steve jobs what can teach. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Gordon ramsey engelse tv kok bekende personen mannen. Typography posters of inspirational quotes by ben fearnley. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Bekende citaten steve jobs what can teach. Vendors canal street market. Karikaturen illustraties portretten. Ideeënmaker gebruik citaten om inspiratie op te doen. Quotes van bekende mensen google zoeken citaten. Bekende citaten steve jobs what can teach. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz.

Wikiquote wikipedia. Beste ideeën over socrates citaten op pinterest het. Che guevara revolutionair en guerrillaleider. Speendoekje met citaten inspirational quotes noddles. Bekende citaten steve jobs what can teach. Afbeeldingsresultaat voor uitspraken nederlands. Beste ideeën over grappige citaten school op. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Quotes quote co. Bekende citaten steve jobs what can teach. Mooie zinnen quotes citaten uitspraken plazilla. Bekende citaten steve jobs what can teach. Inspirerende business quotes mt heeft deze lijst.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)